Auto paiskus teelt välja majahoovi, lendas üle teise auto ja maandus korteris

Eile kella 23.10 ajal juhtus liiklusõnnetus Viljandi linnas, kus 20-aastane naine kaotas mööda Riia maanteed liikudes Pärnu maantee ja Kalevi tänava ristmikul valesti valitud sõidukiiruse tõttu kontrolli sõiduauto BMW 530D üle. Sõiduauto paiskus ristmikul otse läbi Vaksali tn 14 maja hoovi, kus lendas üle sinna pargitud sõiduautost Audi ja maandus esiotsaga Köstri 1 korter 1 elutoas televiisori peal vastu ahju. Sündmuskohalt lahkunud juht toimetati mööduva sõiduki poolt Viljandi haiglasse, kust ta lubati pärast kontrolli kodusele ravile.

Fotosid õnnetuspaigast vaata Sakalast.

Sakala kirjutab, et ühekordne puitmaja, kus inimesed elasid kahes väikses korteris, on juhtumi järel sisuliselt kokku kukkumas. Majas olnud inimesed viga ei saanud, ehkki olid toas, kuhu auto kell 23.10 maandus.

BMW kiirust ei oska esialgu keegi pakkuda, kuid see oli sedavõrd suur, et kõnnitee kivist õhku sööstnud auto lendas selliselt üle tee äärde pargitud Audi, et kriimustas vaid tolle katusereelingut. Seejärel lendas auto üle sõiduteest enam kui paarkümmend meetrit kaugemal oleva meetri kõrguse aia ning sööstis otse majaseina. BMW peatas lõpuks keset maja olev ahi.

Üks majaelanik vaatas sel hetkel, kui auto tuppa paiskus, akna juures telerit, olles autost vaid meetri kaugusel. Õnneliku juhusena keegi elanikest viga ei saanud, kuid nende eluruumid on purustatud.


Eile kell 18.29 sõitis 42-aastane mees Harjumaal Jõgisoo külas sõiduautoga Toyota Auris kurvis vasakule teelt välja vastu puud. Juhtimisõiguseta ja joobetunnustega juht põgenes sündmuskohalt ja ta tabati hiljem metsast. Sõiduautost toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse 20-aastane naine ja 23-aastane mees.

Eile kell 00.56 teatati, et 35-aastane juhtimisõiguseta mees sõitis Tallinnas Vabaduse puiesteel sõiduautoga Ford Galaxy vasakule teelt välja vastu tänavavalgustusposti ning piirdeaedasid. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 06.48 ajal teatati, et Tallinn-Narva maantee 125. kilomeetril Tüükri külas hüppas 60-aastase mehe juhitud sõiduautole Honda FR-V ette põder. Kiirabi toimetas kokkupõrke tagajärjel vigastada saanud sõiduauto juhi ja kaasreisija, 31-aastase mehe, Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kell 07.18 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Kadaka tee ja Akadeemia tee ristmikul, kus 24-aastane naine sõitis sõiduautoga Subaru Forester ette mööda Kadaka teed liikunud ja sõidueesõigust omanud sõiduautole Porsche Panamera GTS, mida juhtis 51-aastane mees. Subaru juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse hetkel töötasid foorid ristmikul kollasel vilkuval režiimil. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 17.20 ajal sai 9-aastane poiss Tallinnas Linnamäe teel reguleerimata ülekäigurajale joostes löögi sõiduautolt Opel Meriva, mida juhtis 48-aastane mees. Jalakäija toimetati koos emaga Tallinna lastehaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 16 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.