Erich Jaansoo ärasaatmine on reedel Haapsalu kultuurikeskuses

Ei tulek ega minek ole meie endi teha,
vaid see, mis sinna vahele jääb,
see on elavate mäletada.

Teatame, et Erich Jaansoo, Haapsalu Randlase teatri asutaja, näitleja, lavastaja ning mitme põlvkonna harrastusnäitlejate õpetaja, imelise energia ja elujõuga, väga suure südamega teatrimehe, kes oli nagu majakas, kes liitis inimesi ühte nende kodu- ja töövälistes ettevõtmistes; Valgetähe 5. klassi teenetemärgi, Haapsalu vapimärgi ning Haapsalu linna aukodaniku, inimese, kellele kuulus väga paljude austus ja tunnustus, ärasaatmine on reedel, 25. novembril Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaalist kell 12. Muldasängitamine on Haapsalu Metsakalmistul. Peielaud kultuurikeskuses kell 15.

Kõigil soovijatel on võimalus hüvastijätuks.

Teatrirahvas

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.