Lääne-Eesti aasta turismiteoks kuulutati Dirhami sadam

Dirhami sadam: F: http://www.dirhami.ee
Dirhami sadam: F: http://www.dirhami.ee

Traditsiooniliselt kuulutatakse aasta lõpus välja eri valdkondade aasta parimaid. Nii ka turismis. Sel aastal kuulutati Kuressaares V Lääne-Eesti turismikonverentsi raames välja kogu Lääne-Eesti turismimaastiku esinumbrid.

Lääne-Eesti turismitunnustuse konkursile esitati sel aastal 29 kandidaati kokku 36 korral. 2016 Aasta Turismiteo kandidaatidena esitati kokku 15 tublit silma paistnud tegu ning 2016 Aasta Turismiarendaja kategooriasse esitati 14 kandidaati, kelle hulgast valis hindamiskomisjon välja mõlemas kategoorias kaks parimat, kuigi tunnustsust väärivad kõik.

Lääne-Eesti aasta turismiteoks kuulutati Dirhami sadam, mis on on suutnud edukalt ühendada jahisadama, külalistemaja, kalatoodete tootmise ja aastaringse kõrgetasemelise söögikoha ning 2016.aastal paistis silma kui hästi käivitatud väikesadam, mille kohta jutud levisid ka välismaale.

Aasta turismiteo kategooria teise koha tõi Saaremaale suve hakul palju elevust külvanud hiidlaste-saarlaste kõievedu, mis on väga hea näide turismiasjaliste omavahelisest koostööst, kus ühendades jõud, on võimalik silma paista ja laiemalt tähelepanu tõmmata.

Lääne-Eesti parima turismiarendaja kategoorias võidutses pikaajaline ettevõtja ja investor Peter-Kalev Hunt, kes on nii Saare Golfi kui Pärnu Bay Golf Linksi omanik. Tegemist on visionääriga, kes unistab suurelt ja sammub järjekindlalt oma ideede elluviimise eest kaasates oma meeskonda aktiivseid ja inspireerivaid tegijaid. Peter-Kalev Hundi järel hinnati teise koha vääriliselt pärnakate panust teemanädalate ellukutsumisel.

Pärnu restoranide nädal, Pärnu kohvikute nädal ja Pärnu spaanädal on suurepärased näited sihtkohaturundamisest, ettevõtjatevahelisest ja avaliku sektori koostööst ning ühisturundusest madalhooaja elavdamiseks.

Kaja Karlson
MTÜ Lääne-Eesti Turism

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.