Kahe sõiduauto kokkupõrkes hukkus 68-aastane naine ja sai viga viis inimest

Täna kella 10 paiku juhtus Ida-Virumaal Sõrumäe kandis traagiline liiklusõnnetus, kus kahe sõiduauto kokkupõrkes hukkus 68-aastane naine ja sai viga viis inimest, neist kolme seisund on raske, vahendas Postimees.

Esialgsetel andmetel kaldus Jõhvist Tartu suunas liikunud sõiduauto Audi, mille roolis oli 37-aastane mees, tagaosaga vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Volkswagen. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus Audis tagaistmel olnud 68-aastane naine.

Sündmuskohalt toimetati haiglasse Audi juht ja kaasreisija ning Volkswageni juht ja kaks kaasreisijat. Kolme inimese seisund on raske.

Sündmuskohal töötavate politseinike sõnul ei vastanud sõiduauto Audi talverehvid nõuetele.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.