Kolmes avariis sai viga seitse liiklejat

Eile kella 16.50 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Sõmerpalu vallas Mäeküla külas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa ja Raiste-Osula-Varese maantee ristmikul, kus 40-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Mondeo ette peateel liikunud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 25-aastane mees. Fordi juht ning Toyotas viibinud 24-aastane naine ja 8-kuune tüdruk toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 16.45 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Oja ja Kaevu tänava ristmikul, kus 27-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Mondeo ette peateel liikunud liinibussile Scania, mida juhtis 31-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Ford otsa kõnniteel viibinud 42-aastasele mehele. Jalakäija ning bussis viibinud kaks 64-aastast naist toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.45 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Maardu linnas Kaldase tee3 juures, kus 38-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda 6 otsa jalgratta-jalgteel liikunud jalgratturile, 18-aastasele mehele. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.