Eilne päev liikluses oli ohvriterohke – hukkus kaks ja viga sai kuus inimest

Eile kella 10.00 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Iisaku vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 26. kilomeetril, kus 37-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi 80 vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 21-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel hukkus Audis viibinud kaasreisija, 68-aastane naine, kes ei olnud turvavööga kinnitatud. Audi juht ja kaasreisija, 36-aastane mees ning Volkswageni kaasreisijad, 15-aastane poiss ja 39-aastane naine toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kell 10.04 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu maantee 18. kilomeetril, kus 26-aastane mees sõitis sõiduautoga Citroen C3 tagant otsa samas suunas liikunud sõiduautole Audi Q5, mida juhtis 53-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Citroen katusele. Citroeni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26.11.2016 kell 19.23 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Vasalemma vallas Keila-Haapsalu maantee 16. kilomeetril, kus sõiduteel liikunud jalakäija, 37-aastane mees sai löögi sõiduautolt BMW 330D, mida juhtis 22-aastane mees. Jalakäija hukkus sündmuskohal.

Ärandatud sõidukid: Põhja prefektuurist on ärandatud tumehall Lexus IS250 numbrimärgiga 643BLZ.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.