Päästjad likvideerisid Kullamaal kraavi sõitnud sõidukil süttimisohu

26. novembril kell 14.36 käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Kullamaa külas. Kraavi sõitnud sõidukil likvideeriti süttimisoht.

26. novembril kell 5.32 eemaldasid päästjad teele langenud puu Kullamaa vallas Üdruma külas.

Raplamaa:

26. novembril 8.04 käisid päästjad eemaldamas teele langenud puud Märjamaa vallas Orgita külas.

28. novembril kell 4.50 teatati häirekeskusele tulekahjust Kärus vallas Kärus Nurme tänaval. Teataja sõnul põles puidust kahekordne maja. Päästjate saabudes oli eramaja leekides ja tuli ohustas teisi hooneid. Majaelanik oli saanud kannatada, kuid õnneks oli pääsenud majast välja. Päästjad lokaliseerisid tulekahju kell 5.41. Hetkel käivad järelkustutustööd. Kannatada saanud naine viidi haiglasse.

Pärnumaa:

27. novembril kell 19.53 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Kooli tänaval. Teataja sõnul oli kortermaja trepikoda suitsu täis. Päästjad selgitasid välja, et tulekahju ei olnud. Lõhna võis esialgsetel andmetel tekitada plastmassist mänguasi, mis oli vastu kuuma küttekeha sattunud.

27. novembril kell 16.48 teatati häirekeskusele sõiduki põlemisest. Sündmuskohal selgus, et sõiduauto tagaistme all süttisid elektripaigaldised ja akumulaator ning tuli levis istmele. Päästjad eemaldasid istme ning aku, tulekahju kustus.

27. novembril kell 13.11 sai häirekeskus teate, et Pärnus Vana-Sauga tänaval tuli kortermaja teise korruse korterisse suitsu. Sündmuskohal selgus, et alumises korteris oli ahju köetud ning siiber oli unustatud kinni.

25. novembril kell 16.47 käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Pärnus Kaevu ja Oja tänava ristmikul. Päästjad likvideerisid liiklusõnnetuses osalenud sõidukitel süttimisohu, andsid kannatanutele esmaabi ning puhastasid tee rusudest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.