Ansambel Frankie Animal esitleb reedel Haapsalu kultuurikeskuses uut vinüülplaati

Frankie Animal esitleb Haapsalus kontserdiga oma värskelt ilmunud vinüüli “The Backbeat”.

Frankie Animal andis äsja välja uue muusikavideo loole “The Pipers” ning esitleb sellega albumi “The Backbeat” vinüülversiooni kontserttuuriga üle Eesti, jõudes nüüd sel reedel ka Haapsallu.

Frankie Animali jaoks on see sügis olnud eriliselt tegus – novembri alguses alustati kevadel ilmunud debüütalbumi “The Backbeat” vinüüliesitlustuuri Kuressaares, jätkati kontsertidega Tallinnas, Pärnus, Tartus, Rakveres ja Viljandis. Nüüd sellel reedel jõutakse esimest korda Haapsallu ja antakse akustiline kontsert kultuurikeskuse kohvikus.

frankie-animal-10-11-2016-copyEsimene tuurikontsert Kuressaares ja Pöide Pruulikojas ei olnud sugugi juhuslik valik, vaid just seal sai publik esimest korda maitsta Frankie Animali eripruuli, mil nimeks Frankie Õ. Bändi auks pruulitud jooki saab kindlasti proovida ka nüüd Haapsalus.

Hiljuti andsid Frankied välja ka uue muusikavideo loole “The Pipers”. “Meil polnudki ühtegi korralikku muusikavideot uuemast materjalist. Idee teha just sellele loole video tuli fotograaf Ken Oja poolt. Et lugu räägib kiusatustest noorte inimeste elus ning sellest, kas või kuidas neile järele anda, siis üritasime seda ka videos edasi kanda,” rääkis Frankie Animali solist Marie M. Vaigla.

“The Backbeat” vinüüliesitluse kontserdid:

11.11 – Sinilind, Tallinn
12.11 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu
18.11 – Erinevate Tubade Klubi, Tartu
19.11 – Teatri Kohvik, Rakvere (akustiline)
25.11 – Jazzikohvik Jasm, Viljandi (akustiline)
02.12 – Kultuurikeskuse kohvik, Haapsalu (akustiline)

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.