Eile sai kannatada viis liiklejat

Eile kella 12.00 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Padise vallas Pae külas, kus ristmikul põrkasid kokku sõiduauto Citroen Berlingo, mida juhtis 21-aastane mees ja jalgrattaga sõitnud 72-aastane naine. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.14 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus A.H.Tammsaare puiestee ja Side tänava reguleerimata ristmikul, kus 22-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Transit otsa peateel liikunud sõiduautole Seat Leon, mida juhtis 37-aastane naine. Seati juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 13.38 ajal oli liiklusõnnetus Saaremaal Kuressaare-Sääre maantee 9. kilomeetril, kus 82-aastane naine kaldus sõiduautoga Mercedes-Benz C220 teelt välja ja sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Eile kella 13.53 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Pepleri ja Vanemuise tänava ristmiku juures, kus 54-aastane naine ületas teed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi sõiduautolt Mercedes-Benz, mida juhtis 40-aastane naine. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 22.22 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tänaval Maleva bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel jooksis 25-aastane mees vastu liikuma hakanud liinibussi ust. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 11 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.