Evelin Ilves esitleb 15. detsembril Haapsalu Apollos oma lasteraamatut “Linnu lood”

Evelin Ilves koos tütar Kadri Keiuga. F: Evelin Ilves
Evelin Ilves koos tütar Kadri Keiuga. F: Evelin Ilves

Evelin Ilves ootab 15. detsembril kell 17:30 huvilisi Haapsalu kaubamaja Apollos, kus ta esitleb oma lasteraamatut „Linnu lood“. Kohapeal saab kuulata lugusid raamatu sünniloost, tutvuda autoriga ning küsida raamatusse autogrammi. Esitlusele on oodatud väikesed ja suured lugejad.

screen-shot-2016-12-02-at-15-28-31Raamatust:

Linnu on väike tüdruk, kellel on erakordne lapsepõlv. Ja kuigi iga lapse elu on eriline, ei juhtu just tihti, et terve tirtsuaeg saadab sind kahe kodu ballaad: üks kodu on üksikus majas kauge paksu metsa sees ja teine sootuks presidendilossis.

Selles raamatus on muinasjutud päriselust. Sa saad teada, missugused mängud ja kaaslased on tüdrukul, kelle koju teisi lapsi just tihti ei satu, sest tee lõpeb tema kodu juures otsa. Või millise pöörde võtab metsaelu siis, kui sinu isa ootamatult presidendiks valitakse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.