Liiklusavariides sai viga kolm inimest

Eile kella 08.37 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Pae tänava ristmikul, kus 33-aastane mees kaotas sõiduauto Škoda Rapid üle kontrolli ja sõitis teelt välja vastu posti. Sõiduki juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 12.35 ajal oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Palamuse vallas Laiusevälja-Toovere tee 9. kilomeetril, kus 21-aastane mees sattus valesti valitud sõidukiiruse tõttu sõiduautoga Volkswagen Jetta külglibisemisse, sõitis teelt välja ja vastu puud. Sõidukis kaasreisijana viibinud 18-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 17.10 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kolde pst ja Sõle tn ristmikul, kus 69-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat parempööret sooritades otsa reguleeritud ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 8-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse. Mõlemale liiklusõnnetuses osalejale põles foori roheline tuli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.