Eile tabas politsei 29 joobes juhti, kolm roolijoodikut põhjustasid avarii

Eile kella 14.23 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Riia 60 juures, kus tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Audi A4 Avant teelt välja ja vastu puud. Sõidukis viibinud joobes seltskonna väitel oli juht lahkunud sündmuskohalt. Kiirabi toimetas 26-aastase mehe Tartu Ülikooli kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 18.54 ajal oli liiklusõnnetus Rapla maakonnas Märjamaa vallas Tallinn – Pärnu – Ikla maantee 68. kilomeetril, kus sõiduauto Audi 80 sõitis teelt välja haljasalale ja vastu kändu. Sõidukis viibinud alkoholijoobes 58-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Sõiduki juht ja liiklusõnnetuse asjaolud on väljaselgitamisel.

Eile kella 18.40 ajal oli liiklusõnnetus Valga maakonnas Hummuli vallas Jõgeveste – Soe tee 6. kilomeetril, kus alkoholijoobes 43-aastane mees sõitis registreerimata ratastraktoriga MTZ-82 kõrvalteelt libedate teeolude tõttu peateele ja edasi kraavi, kus paiskus külili. Traktori juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 18.00 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas, Tallinn-Narva maantee 193. kilomeetril, kus 42-aastane mees sooritas sõiduautoga Chrysler Grand Voyager lumisel ja libedal maanteel möödasõitu, kaotas sõiduki üle juhitavuse, mille tulemusena auto pööras ümber keset teed ja põrkas kokku sõiduautoga Audi A4, mida juhtis 51-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel sõitsid sõidukid teelt välja kraavi, kus Chrysler rullus katusele. Chrysleri kaasreisija, 64-aastane naine toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 14.27 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Audru vallas Sauga-Jõõpre ja Ridalepa-Lavassaare maantee ristmikul, kus 56-aastane naine sõitis sõiduautoga Volvo V 40 ette peateel liikunud sõiduautole Kia Sportage, mida juhtis 29-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volvo maanteekraavi. Volvo juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.20 ajal oli liiklusõnnetus Narvas Vaivara 3 juures, kus selleks mitte ettenähtud kohas teed ületanud ja helkurita jalakäija, 75-aastane naine sai löögi sõiduautolt Peugeot 406, mida juhtis 24-aastane mees. Jalakäija sai kergeid vigastusi, kuid keeldus hospitaliseerimisest.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 28 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.