Eile sai liiklusõnnetustes kannatada neli inimest, tabati 14 joobes juhti

Eile kella 12.20 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Saku-Laagri maantee ja Tänassilma II ristmikul, kus 41-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Avensis liiklusmärki “Anna teed” eirates ette peateel liikunud sõiduautole Škoda Fabia, mida juhtis 42-aastane naine. Škoda juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.40 oli liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Imavere – Viljandi – Karksi-Nuia maantee 38. kilomeetril, kus 29-aastane mees sõitis sõiduautoga Kia Cerato ette peateel liikunud sõiduautole Dacia Duster, mida juhtis 47-aastane mees. Kias kaassõitjana viibinud 24-aastane naine toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kell 17.48 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Nõmme tee, Siidisaba tänava ja Rästa tänava ristmikul, kus 22-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz A 180 liiklusmärki “Anna teed” eirates ette peateel liikunud sõiduautole Honda Civic Tourer , mida juhtis 53-aastane naine. Mercedes-Benzi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 11 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Sillamäe linnas Tallinn-Narva maantee 183. kilomeetril, kus 61-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda 3 teelt välja otsa liiklusmärgile. Sõiduki juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.