Lääne-Nigulas oli kahel päeval kaks vägivaldset tüli

3. detsembril kella 22 ajal löödi Lääne-Nigula vallas omavahelise tüli käigus 32-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

5. detsembril kella 19 ajal löödi Lääne-Nigula vallas omavahelise tüli käigus 19-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa:

5. detsembril kella 18 ajal võeti Pärnus Papsaare teel jõudu kasutades 47-aastaselt naiselt ära käekott. Vargusega tekitatud kahju on 520 eurot. Politsei palub kõigil, kes nägid juhtunut pealt või omavad infot teo võimaliku toimepanija kohta, pöörduda ago.kartmann@politsei.ee või 444 6462.

4. detsembril kella 21 ajal rünnati Pärnus Ringi tänava ääres pargis 19-aastast naist. Politsei palub kõigil, kes nägid juhtunut pealt või omavad infot teo võimaliku toimepanija kohta, pöörduda ago.kartmann@politsei.ee või 444 6462.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.