SEB krediitkaart sai endale juurde uued funktsioonid

Alates 6. detsembrist lisandusid SEB määratud tagasimaksega krediitkaartidele uued võimalused. Nüüd saavad nende kaartide kasutajad ise määrata krediidilimiidi tagasimakse kuupäeva, kasutada krediitkaardiga oma arvelduskontol olevat raha ning kanda krediidilimiidi oma arvelduskontole. Esialgu puudutab uuendus ainult määratud tagasimaksega krediitkaarti, kuid edaspidi plaanib SEB lisada samad funktsioonid ka püsimaksega krediitkaardile.

Uuenduse eesmärk on muuta kliendile tema kontodel oleva raha kasutamine lihtsamaks. Klient saab arvelduskontol ja krediitkaardil olevat raha kasutada nii, et määrab ise raha kasutamise järjekorra. Tänu sellele pole tarvis ühe ostu eest tasuda kahe erineva kaardiga: näiteks juhul, kui arvelduskontol olevast rahast ei piisa, saab sama kaardiga kasutada krediitkaardi vaba limiiti. Samuti ei pea klient võtma krediitkaardilt raha välja, et selle arvel täiendada oma arvelduskonto jääki.

Jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juhi Ainar Leppäneni sõnul võtavad krediitkaardi uued võimalused maha raha kasutamise kunstlikud piirangud: „Kui klient on pangalt saanud krediitkaardi limiidi, siis muutub raha kasutamine ja ostude tegemine paindlikumaks.“

Määratud tagasimaksega krediitkaardi uued funktsioonid saab klient aktiveerida pangakontoris või internetipangas.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.