Liikluses sai viga kuus inimest

Eile kella 11.00 ajal oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 64. kilomeetril, kus 36-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X5 kõrvalteele keerates tagant otsa teehooldussõidukile Scania R124, mida juhtis 46-aastane mees. BMW juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kella 13.10 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Saarde vallas Tõitoja – Häädemeeste ja Kilingi-Nõmme – Tali – Laiksaare teede ristmikul, kus 26-aastane naine sõitis kõrvalteelt sõiduautoga Chrysler Neon ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Passat Variant, mida juhtis 46-aastane mees. Chrysleri juht ja kaasreisija, 28-aastane naine toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Eile kella 18.23 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Jüri alevikus Aruküla tee ja Ehituse tee ristmikul, kus 36-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 26-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.49 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja J. Smuuli tee ristmiku lähedal, kus 30-aastane naine sooritas sõidukiga Audi A6 parempöörde Peterburi teele, vahetas sõidurida ja põrkas kokku sõiduautoga Chrysler 300C, mida juhtis 45-aastane mees. Audi juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 21.40 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandis Tallinna tn 28 juures, kus 27-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot Partner otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 33-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Viljandi haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 15 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.