Teelt välja sõitnud autos sai viga viis last

Eile kella 19.25 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Saue vallas Tuula külas Tuule tee ja Lepiku-Vanatoa ristmiku juures, kus 49-aastane mees kaotas sõiduki Volkswagen Sharan üle kontrolli ja kaldus järsus kurvis teelt välja kraavi. Isikud suundusid koju, kuhu hiljem kutsuti kiirabi, kes toimetas 2- ja 5-aastased tüdrukud ning 8-, 10- ja 12-aastased poisid Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 01.32 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Aegviidu vallas Jägala-Käravete maantee 35. kilomeetril, kus 64-aastane mees kaotas sõiduki Scania P114 üle juhitavuse, sõitis teelt välja ja sõiduk paiskus külili. Juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 02.19 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla 68 juures, kus 28-aastane mees seisis sõiduteel ja sai löögi sõiduautolt Volkswagen Sharan, mida juhtis 33-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.