FOTOD: Noarootsi õpilased ja Rannarootsi muuseumi töötajad tähistasid Rootsi saatkonnas Luutsinapäeva

This slideshow requires JavaScript.

Rootsi saatkond Tallinnas tähistas üleeile piduliku vastuvõtuga Luutsinapäeva. Suursaadik Anders Ljunggren oli kutsunud Rootsis laialdaselt tähistatavat valgusetooja Lucia nimepäeva tähistama majatäie rahvast, ca 200 inimest. Kohal oli rohkesti diplomaate, Eesti poliitikuid, kõrgeid riigiametnikke ja Eestis elavaid-töötavaid Rootsi ärimehi.

Kutsutute hulka mahtusid ka kümmekond Rannarootsi muuseumi töötajat ja sõpra, samuti Rootsi-Mihkli koguduse esindajad. Traditsioonilise Lucia-rongkäigu ja muusikalise poole eest seisid head Noarootsi gümnaasiumi õpilased ja õpetajad Laine Belovasi ja Kadri Kelneri eestvedamisel. Ilus-armas kontsert oli.

Kohal käis ja pilti tegi Toivo Tomingas

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.