Eile sai avariides viga kaks inimest, tabati 15 joobes juhti

Eile kell 07.50 sõitis 28-aastane mees Pirita tee ja Narva maantee ristmikul Lasnamäelt Kesklinna suunas liikudes sõiduautoga Tesla Motors Model S esialgsetel andmetel keelava punase fooritulega ristmikule ning jäi ette ristmiku ületanud Pirita suunal liikunud veoautole Maz, mida juhtis 47-aastane mees. Sõiduauto juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse ja kaasreisija, 38-aastane mees, toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 17.29 sõtis 49-aastane mees Rakveres F.R.Kreutzwaldi tänaval sõiduautoga Lancia Voyager otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületavale 18-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Rakvere haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.