Krimi- ja liikluskroonika: Haapsalus kakeldi

17. detsembril kella 3 ajal löödi Tallinna maanteel meelelahutusasutuses 24-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Järvamaa:

16. detsembril kella 20 ajal löödi Kareda vallas korteris omavahelise tüli käigus 38-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa:

Eile kell 17.39 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Jaani tänaval. Teataja sõnul oli elumaja korstnast näha leeke. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et soojamüüris ning korstnajalas oli ulatuslik tahmapõleng. Tulekahju kustutati pulberkustutiga.

Eile kell 11.24 sai häirekeskus teate, et Pärnus Suur-Sepa tänaval ajas ahi sisse. Teataja sõnul oli korstnast kuulda ka kivide kukkumise häält. Sündmuskohale jõudes eemaldasid päästjad küttekoldest põlevad tukid. Esialgsetel andmetel võisid korstnast kukkunud kivid sulgeda korstnasuu ning seetõttu ajas kamin ka suitsu sisse. Omanikul soovitati asja kontrollima kutsuda korstnapühkija.

Harjumaa:

Eile kell 10.21 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Sõle tänaval, kus 83-aastane naine sõitis sõiduautoga Lada 110 otsa reguleerimata ülekäigurajal ootamatult sõiduteele astunud 22-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Ülekäigurajal asub foor, mis liiklusõnnetuse hetkel ei töötanud.

Eile kell 12.12 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Kentmanni tänava ja Rävala puiestee ristmikul, kus 47-aastane mees sõitis sõiduautoga Kia Sportage otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 29-aastasele naisele. Juht toimetas jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 5 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.