Teelt välja sõitnud kaubikus sai viga neli naist

Eile kella 02.35 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapa linnas Hommiku puiestee 31 juures asuval raudteeülesõidul, kus 21-aastane alkoholijoobes naine sõitis kaubikuga Mercedes-Benz Vito paremale teelt välja ja paiskus külili. Sõiduki juht ja ees kõrvalistmel viibinud 20-aastane naine ning kaks kaubaruumis viibinud 20-aastast naist toimetati Rakvere haiglasse. Hiljem toimetati üks kaasreisijatest edasi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.27 oli liiklusõnnetus Tartus Sõpruse puiestee 4 juures, kus ootamatult sõiduteele jooksnud jalakäija, 7-aastane poiss sai löögi sõiduautolt Nissan Murano, mida juhtis 54-aastane mees. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.