Teele jooksnud põder põhjustas nelja auto ahelavarii, milles sai viga 29-aastane naine ja 2-aastane tüdruk

Eile kella 17.55 paiku toimus liiklusõnnetus Järvamaal Imavere vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 109. kilomeetril, kus Tartu poole sõitnud 53-aastane mees riivas sõiduautoga Honda Civic teele jooksnud põtra. Tallinna suunas liikunud sõiduauto Lada Langus, mida juhtis 35-aastane mees, põrkas põdraga kokku, sõiduk kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Tartu suunas liikunud sõiduautoga BMW X5, mida juhtis 39-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Lada teelt välja katusele. Teel lamanud põdrale sõitis liinibussiga Solaris Vacanza otsa 54-aastane mees. Kiirabi toimetas Lada juhi ja BMW-s viibinud 29-aastase naise ning 2-aastase tüdruku Järvamaa haiglasse kontrolli.

Eile kell 07.00 oli liiklusõnnetus Narvas Kangelaste prospekt 6 juures, kus 60-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 62-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Eile kell 08.52 oli liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare tee 49 juures, kus esimeses sõidureas liikunud linnaliinibuss nr 12, mida juhtis 48-aastane mees, põrkas kokku teises sõidureas liikunud tuvastamata sõidukiga, mis lahkus pärast liiklusõnnetust sündmuskohalt. Buss sooritas äkkpidurduse ning bussis viibinud 48-aastane naine kukkus. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 12.33 oli liiklusõnnetus Harjumaal Laagri alevikus Veskitammi ja Rahnu tänava ristmiku juures, kus esialgsetel andmetel kaotas 42-aastane mees mootorratta Yamaha FZ6-S2 üle kontrolli ning paiskus sõidukiga külili. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.38 paiku toimus liiklusõnnetus Võru linnas Räpina maantee 1 juures (Meie poe parklas), kus 23-aastane mees tagurdas sõiduautoga Audi A6 otsa sõiduki taga liikunud 85-aastasele mehele. Kiirabi vaatas sündmuskohal jalakäija üle ja andis esmaabi.

Eile kell 20.10 oli liiklusõnnetus Narvas Kangelaste prospekt 6 juures, kus 27-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo S80 otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 35-aastasele naisele. Juht toimetas jalakäija Narva haiglasse.

Eile kell 21.26 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva mnt 28. kilomeetril, kus alkoholijoobes 48-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo V70 tagant otsa ees liikunud sõiduautole VAZ 21011, mida juhtis 40-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto VAZ kraavi. VAZ-i juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Põhja prefektuurist on ärandatud must Porsce Cayenne GTS numbrimärgiga 869MNH.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.