Eilsetes avariides sai kannatada neli inimest

Eile kell 03.15 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Iisaku alevikus Äri tänaval baari Prowints juures, kus 21-aastane naine tagurdas sõiduautoga Audi otsa 18-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kell 14.25 oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Sõmeru vallas Tallinn-Narva maantee 113. kilomeetril, kus 78-aastane mees juhtis sõiduautot Mazda Tribute ja eiras “Anna teed” märki ning sõitis külje pealt otsa paremalt lähenenud ning möödasõitu sooritanud sõiduautole Renault Laguna, mida juhtis 62-aastane mees. Saadud löögist paiskus Renault vastu möödasõidetavat sõiduautot Subaru Legacy, mida juhtis 29-aastane mees. Liiklusõnnetuse tagajärjel said vigastada Renault juht, kes toimetati Ida-Viru keskhaiglasse, ning Mazda juht, kes pöördus ise Rakvere haiglasse.

Eile kell 17.03 toimus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Nõo vallas Nõo-Nõgiaru tee 1,5 kilomeetril, kus alkoholijoobes 55-aastane mees kaldus sõiduautoga Chrysler Voyager vastassuuna vööndisse ning põrkas kokku vastutuleva mootorsõidukiga Saab 9-3, mida juhtis 54-aastane naine. Saabi juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 10 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.