Taksojuht lükkas purjus kliendi autost välja ja sõitis üle tema jala

Eile kell 16.38 oli liiklusõnnetus Pärnus Suur Jõe 75 juures, kus 42-aastane mees teostas sõiduautoga Renault Megane Scenic taksoteenust. Taksojuhi ja alkoholijoobes oleva kliendi, 67-aastase mehe vahel tekkis arusaamatus teenuse tasumise osas, mille käigus taksojuht lükkas kliendi seisvast taksost välja. Klient kukkus sõiduteele ning takso lahkus sündmuskohalt. Lahkumisel sõitis takso üle sõiduteele kukkunud mehe jala. Kiirabi toimetas kannatanu Pärnu haiglasse kontrolli.


Eile kell 08.45 oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 196,5. kilomeetril, kus kaubikut Toyota Hiace juhtinud 64-aastane naine kaotas juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu liiklusmärgi posti, misjärel sõiduk paiskus katusele. Juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kell 11.08 oli liiklusõnnetus Rapla maakonnas Juuru vallas Juuru-Rapla tee 5. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 35-aastane mees kaotas ootamatu libeduse tõttu sõiduki üle kontrolli ning sõitis otsa jalakäijale, 57-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 35 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.