Lääne-Nigulas süttis sõiduki armatuur

26. detsembril kell 6.22 teatati häirekeskusele sõiduauto põlengust Lääne-Nigula vallas Seljakülas. Teataja sõnul läks põlema sõiduki salongis armatuur. Päästjate saabudes oli tulekahju juba kustutatud.

Saaremaa:

24. detsembril kella 15.26 paiku kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Lääne-Saare valda Kärlasse. Päästjad eemaldasid sõidukitel süttimisohu.

Raplamaa:

25. detsembril kell 21.45 sai häirekeskus teate tulekahjust Raikküla vallas Pühatu külas. Teataja sõnul põles kuuri sarnane ehitis. Päästjad kustutasid tulekahju, hoone hävis.

25. detsembril kell 11.21 käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Kohila vallas Vilivere külas. Päästjad tõmbasid kraavi sõitnud sõiduki tagasi ratasetele, likvideerisid süttimisohu.

Pärnumaa:

24. detsembril kell 16.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Häädemeeste vallas Penu külas Teataja sõnul põles maja keldrikorrusel katlamaja. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et katlamajas olid süttinud katla lähedusse ladustatud küttepuud. Tulekahju kustutasid suitsusukeldujad. Ruumid ventileeriti.

24. detsembril kell 11.41 teatati häirekeskusele tahmapõlengust Vändras Vee tänaval. Päästjate saabudes oli omanik ise põlengu kustutanud.

23. detsembril kella 18.51 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Halinga vallas Libatse külas. Päästjad puhastasid maantee.

Järvamaa:

26. detsembril kell 19.04 sai häirekeskus teate tulekahjust Imavere külas Kaare teel. Teataja sõnul põles ühekordne maja leegiga. Hoones võisid sees olla ka inimesed. Päästjate saabudes põles maja tuulekoda, koridor ning köök. Tuli oli levinud ka katuse alla. Suitsusukeldujad tõid põlevast hoonest välja hukkunud mehe. Teine majaelanik oli hoonest välja saanud, kuid oli saanud viga ning kiirabi viis vigastatu haiglasse. Esialgse info kohaselt võis tulekahju alguse saada gaasiseadme rikkest.

23. detsembril kella 18 paiku kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Imavere valda Järavere külla. Päästjad likvideerisid liiklusõnnetuses osalenud sõidukitel süttimisohu, andsid kannatanutele kiirabi saabumiseni esmaabi ning puhastasid sõidutee liikluseks.

23. detsembril kell 16.28 sai häirekeskus teate tulekahjust Türil Kaare tänaval. Teataja sõnul töötas kortermajas suitsuandur ning üks korter oli suitsu täis. Päästjate saabudes oli põleng naabrite abil kontrolli alla saadud. Esialgse info kohaselt oli süttinud küünla läheduses olnud paber ning riideriba. Soovime omaltpoolt tänada hoolivaid naabreid, kes aitasid ära hoida tulekahju. Hea meel on ka selle üle, et korteris, kus õnnetus juhtus, oli töökorras suitsuandur, mis andis juhtunust varakult teada ja vaid tänu sellele oli võimlaik õnnetusele kiirelt reageerida.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.