Teelt välja sõitnud autos hukkus 31-aastane naine

Eile kell 00.30 oli liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinn-Saku-Laagri mnt 8. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Volkswagen Sharan sirgel teel teelt välja vastu puid. Sõidukis viibinud 31-aastane naine hukkus sündmuskohal. Naise asukoht sõidukis enne liiklusõnnetust on teadmata. Sõidukis viibis kõrvalistuja kohal alkoholijoobe tunnustega 32-aastane mees, kes toimetati Wismari Haiglasse vereproovi andma, kuna ta keeldus tõenduslikku alkomeetrisse puhumast. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 17.55 paiku toimus liiklusõnnetus Narvas Kangelaste ja Hariduse tänava ristmikul, kus sõiduautot Dacia Logan juhtinud 49-aastane mees ei andnud teed kõrvalteelt peateele sõites seal jalgrattal liikunud 68-aastasele mehele ning toimus kokkupõrge. Kiirabi toimetas jalgratturi Narva haiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 22 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lõuna prefektuurist on ärandatud lilla Opel Calibra numbrimärgiga 733ART.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.