Purjus juht rammis politseiautot

Eile kell 09.05 oli liiklusõnnetus Maardus Ringi tänaval, kus sõiduautot BMW 325TDS juhtinud ja peatumismärguannet eiranud alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 30-aastane mees sõitis tagant otsa siniste ja punaste märgutuledega ning töötava helisignaaliga möödasõitu sooritanud politsei alarmsõidukile Škoda Octavia, mida juhtis 31-aastane mees. BMW juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 10.10 oli liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva maantee 11. kilomeetril, kus 51-aastane mees sõitis kaubikuga Volkswagen Crafter tagant otsa sõiduautole Mitsubishi Outlander, mida juhtis 49-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Mitsubishi Volkswageni eest ära ja toimus laupkokkupõrge Volkswageni ning 69-aastase mehe juhitud sõiduauto Mercedes-Benz E270 vahel, mis liikus juhi eksimuse tõttu antud sõidurajal vastassuunas. Mercedes-Benzi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.10 ajal kaotas 42-aastane mees Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 177,1 km seoses esirehvi purunemisega kontrolli metsaveoki Scania R124 üle, sõitis vasakule teelt välja ning paiskus ümber. Juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.35 ajal kaotas 29-aastane mees Pärnumaal Koonga vallas Pärnu-Lihula maantee 42,8 km lauges paremkurvis kontrolli sõiduauto Toyota Hilux üle ja sõitis paremale teelt välja. Juht ja kaasreisija, 26-aastane naine, toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 20.30 kaldus 27-aastane mees Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 30. kilomeetril Pärnu suunas liikudes sõiduautoga Audi A4 vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Tallinna poole liikunud veoautoga Volvo FH, mida juhtis 36-aastane mees. Kokkupõrke tulemusena paiskusid mõlemad sõidukid teelt välja. Audi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 34 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lõuna prefektuurist on ärandatud must roller BAOTIAN BT49QT-12 numbrimärgiga 878D.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.