Haapsalu kinos film “La La Land: California unistused”

5. jaanuaril kell 19.00
6. jaanuaril kell 19.00
8. jaanuaril kell 15.00
Pilet 4 €

Oscarile kandideerinud lavastaja Damien Chazelle’i („Whiplash“) uus film „La La Land: California unistused“ jutustab loo algajast näitlejannast Miast (Emma Stone „Lindmees ehk (võhiklikkuse ootamatu voorus)“, „Rumal pöörane armastus“) ja pühendunud džässmuusikust Sebastianist (Ryan Gosling „New Yorgi varjus“, „Rumal pöörane armastus“), kes näevad vaeva, et saada hakkama linnas, mis on kuulus lootuste purustamise ja südamete murdmise poolest. See tänapäeva Los Angeleses aset leidev ja igapäevaelust pajatav originaalmuusikal vaatleb rõõmu ja valu, mis oma unistuste poole püüdlemisega kaasas käivad.

Lavastaja: Damien Chazelle

Osatäitjad: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, John Legend, Finn Witrock, Rosemarie DeWitt

Filmi pikkus: 2h 08 min

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.