Õnnetusterohke päev: eile sai viga kümme inimest, neist kaks olid lapsed

Eile kell 08.35 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Paldiski maanteel Mustjõe bussipeatuse lähedal, kus selleks mitte ettenähtud kohas joostes sõiduteed ületanud 59-aastane mees sai löögi sõiduautolt Kia Ceed, mida juhtis 62-aastane naine. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 12.09 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Vabaduse puiestee ja Rännaku puiestee ristmikul, kus 28-aastane naine sõitis sõiduautoga Mazda 6 vasakpööret sooritades ette ja põrkas kokku peateel liikunud ja sõidueesõigust omava sõiduautoga Suzuki Alto, mida juhtis 32-aastane naine. Suzuki juht ja kaasreisijad, 6-aastane tüdruk ja 3-aastane tüdruk toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 12.30 toimus Järvamaal Türi vallas Pärnu – Rakvere – Sõmeru maantee 81-sel kilomeetril, kus 70-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda 3 tagant otsa ees pidurdanud sõiduautole Peugeot 308, mida juhtis 44-aastane naine. Kiirabi andis Mazda juhile kohapeal esmaabi.

Eile kell 16.06 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Orissaare vallas Tagavere-Kareda maantee teisel kilomeetril, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Chrysler Sebring teelt välja mullavalli ja paiskus teele tagasi, rulludes teel üle katuse. Sõidukis viibinud 22-aastane mees ja 25-aastane mees toimetati Kuressaare haiglasse. Mõlemal isikul olid alkoholijoobe tunnused, sõiduki juht on selgitamisel.

Eile kella 19.48 ajal kaotas 83-aastane mees Tartumaal Äksi-Kukulinna tee esimesel kilomeetril kontrolli sõiduauto Volkswagen Passat üle ja sõitis järsus vasakkurvis paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 21.57 paiku sõitis 19-aastane mees Tallinnas Toompuiesteel sõiduautoga BMW 335 parklast väljumisel ette mööda Toompuiesteed liikunud sõiduautole Renault Laguna, mida juhtis 49-aastane mees. Kokkupõrkest paiskus sõiduauto Renault vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 55-aastane mees. BMW ja Volkswageni juhid toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.