Eile oli kaks rasket avariid, milles sai viga kolm inimest

Eile kella 14.50 ajal oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Kasepää vallas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 82. kilomeetril, kus alkoholijoobes 41-aastane mees kaldus sõiduautoga Audi A6 vastassuunda ning sõiduk põrkas kokku sõiduautoga Škoda Superb, mida juhtis 53-aastane mees. Škoda paiskus saadud löögist teelt välja ja rullus katusele. Audi juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 23.47 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt ja Viljandi mnt ristmikul, kus 26-aastane mees sooritas sõiduautoga Volkswagen Passat vasakpööret ja ei andnud teed sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 45-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel sõitis Toyota teelt välja vastu tänavavalgustusposti. Toyota juht ja Toyotas viibinud 24-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 7 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.