Eile sai kannatada neli liiklejat

Eile kell 09.13 oli liiklusõnnetus Tallinnas Mustamäe tee 86 juures, kus 20-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot Boxer tagant otsa ees pidurdunud sõiduautole Mercedes-Benz, mida juhtis 53-aastane mees. Mercedese juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 13.29 oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiestee ja Sütiste tee ristmikul, kus 33-aastane mees sooritas veoautoga Scania parempööret ning veok põrkas kokku samas suunas liikunud jalgrattaga, mida juhtis 6-aastane poiss. Jalgrattur toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kell 17.09 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn-Narva mnt 53. kilomeetril, kus 42-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A4 Avant teelt välja vasakule vastu puid. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 20.59 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Ketta tänav 3 juures, kus 32-aastane naine sõitis sõiduautoga Nissan Almera vasakule teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.