Teelt välja sõitnud autodes sai kannatada kolm inimest

Eile kella 11.00 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Jõhvi vallas Kohtla-Järve-Kukruse-Tammiku tee 17. kilomeetril, kus 75-aastane mees juhtis sõiduautot Ford Galaxy, kui kaotas juhitavuse ja sõitis sõiduteelt välja kraavi. Kaasreisijad, 79- ja 54-aastane naine toimetati Ida-Viru keskhaiglasse tervisekontrolli.

Eile kella 12.05 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 195. kilomeetril, kus 62-aastane naine juhtis sõiduautot Volkswagen Polo, kui kaotas juhitavuse ja sõitis sõiduteelt välja kraavi. Juht toimetati Puru haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 32 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.