Eile oli palju liiklusõnnetusi, viga sai kuus inimest

Eile kell 09.53 oli liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Ilmandu külas Tilgu tee 2. kilomeetril, kus 25-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Honda Civic üle ja kaldus vastassuunavööndisse, kus sõiduauto põrkas kokku veoautoga Fiat Lamar, mida juhtis 21-aastane mees. Kokkupõrke tulemusena paiskus sõiduauto teelt välja. Honda juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 10.12 oli liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Luha tn 11 juures, kus 71-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Hilux otsa sõidueesõigusega sõiduautole Nissan Note, mida juhtis 41-aastane naine. Nissani juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.00 paiku oli liiklusõnnetus Põlvamaal Põlva vallas Puuri külas Põlva-Saverna mnt 2. kilomeetril, kus 68-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Mondeo Turnier kurvis teelt välja ning sõiduk rullus katusele. Sõidukis viibinud 63-aastane naine toimetati Põlva haiglasse.

Eile kell 17.21 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Tulika tn 33 juures, kus sõiduautot Mitshubishi Pajero juhtinud 33-aastane mees sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 54-aastasele mehele. Esialgsetel andmetel oli jalakäijal seljas helkuritega kombinesoon. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 18.05 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Keskuse tänava ja Ehitajate tee ristmikul, kus jalakäijate ülekäigurajal punase tulega teed ületanud 12-aastane poiss sai löögi sõiduautolt Alfa Romeo 159 Sportwagon, mida juhtis 32-aastane mees. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kell 19.50 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli teel Koorti tn 2a maja juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Opel Combo juhtinud 59-aastane mees ei andnud teed mööda peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 20-aastane mees. Volkswageni juht toimetati Ida-Tallinna keskhaigla Ravi tänava korpuseesse tervisekontrolli. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.