Keskraamatukogus avatakse fotonäitus naistest

15823751_1255838367819812_403828775_oAlates 14. jaanuarist saab Läänemaa keskraamatukogus kuu aja jooksul külastada fotonäitust “Naine meie keskel”. Fotodel on kujutatud naisi nii argipäevastes toimingutes kui ka pidulike sündmuste keskel.

Väljapanekul on oma fotodega esindatud 20 fotohuvilist Läänemaalt ja mujalt Eestist. Näituse algatajaks ja elluviijaks on Haapsalu Fotoklubi liige Andi Veskioja.

Samast sarjast on raamatukogus eelnevalt toimunud kaks fotonäitust: “Inimesed meie keskel” jaanuaris ja “Lapsed meie keskel” juunikuus. Nimetatud fotonäitused on edukalt rännanud mitmel pool Eestis: Kohilas, Kuressaares, Tõstamaal. Hetkel on valik portreefotosid üleval Spaahotell Laine galeriis.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.