Avariides sai kannatada kolm liiklejat

Eile kella 08.05 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 115 juures, kus reguleerimata jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud 46-aastane naine sai löögi sõiduautolt Hyundai i20, mida juhtis 54-aastane naine. Jalakäija soovis, et juht viiks ta tööle ja meditsiinilist abi ei soovinud. Hiljem kutsuti kiirabi ning jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 12.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 120 juures, kus 21-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf parkimiskohalt välja tagurdades otsa 73-aastasele naisele, kes kokkupõrke tulemusena kukkus. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub sündmuse pealtnägijatel ühendust võtta telefonil 612 3000 või emailil põhja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 12.30 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Aia ja Karja tänava ristmikul, kus sõiduautot Volvo juhtinud 46-aastane mees sõitis otsa peateel liikunud sõiduautole Opel Corsa, mida juhtis 72-aastane naine. Opeli juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.