Urmas Sukles loobus kandideerimast Reformierakonna juhatusse

Haapsalu linnapea Urmas Sukles teatas, et loobub kandideerimast Reformierakonna juhatusse.

Urmas Suklese teade tema Facebooki-lehel:

“Head sõbrad. Tegin sellise otsuse: loobun kandideerimast Reformierakonna juhatusse.

Mõni päev tagasi püüdsin saata meili Reformierakonna omavalitsusjuhtide listi, mis aga ebaõnnestus minu poolt valesti sisestatud aadressi tõttu. See seik tekitas päris suure poleemika. Kuigi ma ei saa tagantjärele kinnitada, kas omavalitsusjuhtide listi kirjutamine oli piiratud või mitte, selgus siiski, et maakondade listid olid range kontori tsensuuri all või tavaliikmetele suletud ja selline tõsiasi ausate valimiste konteksti küll ei mahu.

Minuga võtsid ühendust mitmed Reformierakonna liikmed teistest maakondadest ja kinnitasid, et “kontori”-poolne surve lisaks meilikontrollile oli Kristen Michali toetamisel suur, jõudes mõnel pool lausa ähvardusteni.

Soovin, et uus Reformierakonna juhatus Hanno Pevkuri juhtimisel teeks Reformierakonnast “ausa ja puhta poliitika erakonna” ning kuna ma tegin eksisammu meilisaatmise järgselt, süüdistades Reimo Nebokatti ja IT-mehi minu meili kinnipidamises, siis ma ei pea eetiliselt võimalikuks jätkata Reformierakonna juhatusse kandideerimist.”

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.