Eile sai liikluses viga kaks noort ja kaks eakat inimest, tabati 22 joobes juhti

Eile kella 14.19 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 169 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Opel Insignia juhtinud 30-aastane naine sõitis otsa Siili bussipeatuse juures punase keelava fooritulega reguleeritud ülekäigurada ületanud jalakäijale, 16-aastasele neiule. Autojuht, üritades kokkupõrget vältida, keeras järsult paremale, sõites kõnniteele Siili ühissõidukipeatuses, kus sõitis omakorda otsa ühissõidukit oodanud jalakäijale, 15-aastasele neiule. 16-aastane neiu toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, teine tütarlaps vigastada ei saanud.

Eile kella 14.29 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Rõngu vallas Valguta – Koruste tee 4. kilomeetril kus 60-aastane mees tõmbas sõidukiga Mitsubishi L200 käima traktorit T-16, mida juhtis 77-aastane mees. Veoköis purunes ja traktor libises kraavi ning paiskus külili. Kiirabi toimetas traktoristi Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti kontrolli.

Eile kella 18.16 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu linnas Piiri ja Oja tn ristmikul, kus 43-aastase mehe juhitud sõiduautole Toyota Corolla jooksis teele ette 14-aastane noormees. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Eile kella 19.33 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Punane tn 61 juures, kus 50-aastane mees tegi äkkpidurduse linnaliinibussiga MAN LionsCity, mille tulemusel kukkus bussis seisnud reisija, 76-aastane naine. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 21 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.