Autode ahelkokkupõrkes sai viga 11-aastane tüdruk

Eile kella 08.30 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Gonsiori tn 21 juures, kus 55-aastane naine reastus bussiga Man Lions City esimesse sõiduritta ja riivas teises sõidureas peatunud sõidukit Mazda 6, mida juhtis 36-aastane mees, mis kokkupõrke tagajärjel paiskus vastu ees peatunud sõidukit Ford Focus, mida juhtis 53-aastane mees ja see omakorda vastu sõidukit Ford Transit, mida juhtis 43-aastane mees. Sõidukis Ford Transit viibinud 11-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 15.18 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Turu ja Rebase tänava reguleerimata ristmikul, kus 49-aastane mees sõitis jalgrattaga ette peateel liikunud sõiduautole BMW 335d, mida juhtis 33-aastane mees. Jälgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kella 18.00 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maantee 10. kilomeetril, kus 24-aastane mees kaotas möödasõitu tehes kontrolli sõiduauto BMW üle ning kaldus üle vastassuuna teelt välja põllule, kus sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.