Eile sai avariides kannatada viis inimest

Eile kella 14.49 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Jõe ja Karu tn ristmiku juures, kus 52-aastase naise juhitud sõiduautole Mazda 6 jooksis reguleerimata ülekäigurajal ootamatult teele ette 9-aastane tüdruk, kes sai löögi sõiduautolt. Laps toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 16.02 ajal oli liiklusõnnetus Tartu maakonnas Kambja vallas Kaatsi külas, Kambja-Sirvaku mnt 5. kilomeetril, kus 37-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat Variant järsus kurvis ja seejärel järsult langeval sõiduteelt välja ning sõiduk rullus katusele. Kiirabi andis autojuhile esmaabi kohapeal.

Eile kella 17.00 ajal toimus liiklusõnnetus Rakvere linnas Lai 15 juures, kus 20-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf reguleerimata ülekäigurajal otsa sõiduteed ületanud jalakäijale, 71-aastasele naisele. Kiirabi toimetas jalakäija Rakvere haiglasse kontrolli.

Eile kella 17.30 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Keila-Haapsalu mnt ja Ranna tee ristmikul, kus 65-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A4 tagant otsa vasakpöörde võimalust ootavale sõiduautole Toyota Auris, mida juhtis 64-aastane mees. Saadud löögist paiskus sõiduauto Audi teelt välja. Sündmuskohalt toimetati Audi juht Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.46 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tabasalus Tallinn – Rannamõisa – Kloogaranna mnt ja Keskpäeva tee ristmikul, kus 28-aastane naine eiras sõiduautoga Citroen C4 Anna teed märki ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Volvo V70, mida juhtis 37-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Citroenis viibinud 2-aastane poiss Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 11 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.