Teelt välja sõitnud autos hukkus 54-aastane juht

Eile kella 19.10 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Kohtla vallas Järve külas Mõisa tee lõpus, kus sõiduautot Nissan Primera juhtinud 54-aastane naine sõitis vasakkurvis otse teelt välja vastu ehituspaneele. Juht oli sõidukis üksi ning hukkus sündmuskohal.

Eile kella 16.50 ajal sõitis 33-aastane mees Tallinnas Sitsi tänaval sõiduautoga Volkswagen Golf tagant otsa samas suunas liikunud sõiduautole Mazda CX-7, mida juhtis 39-aastane naine. Mazda paiskus saadud löögist vastu tema ees peatunud sõidukit Ford Transit, mida juhtis 38-aastane mees. Mazdas kaasreisijana viibinud 6-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid: Lõuna prefektuurist on ärandatud hall BMW X5 numbrimärgiga 779BNH.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.