Eilsetes avariides sai kannatada viis inimest

Eile kella 10.41 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Kalda tee 1C juures, kus 22-aastane mees tagurdas väikekaubikuga Fiat Ducato otsa 79-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitamisel.

Eile kell 10.58 oli liiklusõnnetus Harjumaal Padise vallas Keila-Haapsalu maantee 22. kilomeetril, kus 67-aastane mees, juhtides sõiduautot Volkswagen Golf Variant kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis vasakpoolses kurvis vasakule teelt välja vastu puud ja liiklusmärgiposti. Sõidukis viibinud 76-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.45 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tuukri – Tuukri põik ristmiku juures, kus 72-aasrane mees sõitis sõiduautoga Citroen C5 otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 43-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 21.10 paiku toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva linnas Uusküla põik tänav 5 juures, kus 47-aastane mees, juhtides mootorsõidukit Seat Alahambra ei andnud teed peateel liikunud sõidukile Škoda Super, mida juhtis 28-aastane mees, mille tulemusena toimus mootorsõidukite kokkupõrge. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai tervisekahjustusi Škoda juht ja kaasreisija 21-aastane mees.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 20 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.