Kirjanik ja stsenarist Birk Rohelend kohtub Haapsalu raamatukogus lugejatega

Birk2014_7+(002)Reedel, 27. jaanuaril kell 17.30 kohtub Haapsalu raamatukogu lugemissaalis lugejatega kirjanik ja stsenarist Birk Rohelend.

Birk Rohelennu sulest on ilmunud teoseid nii noortele kui ka täiskasvanutele. Eelmisel aastal nägid tal ilmavalgust tervelt kaks teost: psühholoogilised romaanid “Mull” (2016) ja “Sa pead suudlema Silvat” (2016).

Lisaks raamatute kirjutamisele on Birk ka stsenarist. Näiteks on ta kirjutanud stsenaariumeid tuntud telesarjadele “Padjaklubi”, “Nurjatud tüdrukud” ja “Restart”. Samuti on ta filmi “Vasaku jala reede” kaasstsenarist.

Birk Rohelend on hariduselt geenitehnoloog ning töötab igapäevaselt kommunikatsioonieksperdina.

Birk Rohelend on esimene esineja Haapsalu raamatukogu üritustesarjast “Kirjanduslik kevad”. Järgnevate kuude jooksul tulevad meie lugejaid kevadesse juhatama veel Mathura (3. veebruar), Doris Kareva (16. veebruar) ning Olavi Ruitlane (22. märts).

Liina Valdre

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.