Läänemaal põrkas külgepidi kokku kaks sõiduautot, viga sai kaks inimest

Eile kella 01.00 ajal oli liiklusõnnetus Läänemaal Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 45. kilomeetril, kus sõiduauto Audi RS3, mida juhtis 26-aastane mees, põrkas külgepidi kokku sõidukiga Volvo XC90, mida juhtis 35-aastane mees. Audi juhile ja kaasreisijale, 27-aastasele naisele, anti esmaabi kohapeal.

Eile kella 02.08 paiku toimus liiklusõnnetus Saaremaal Pihtla vallas Püha–Sandla–Kangruselja maantee 4,7. kilomeetril, kus alkoholijoobes 60-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Volkswagen Polo üle ning sõitis paremale poole teelt välja kraavi, kus sõiduk rullus üle katuse ja jäi ratastele. Juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 19 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.