Liiklusõnnetustes sai kannatada kolm inimest

Eile kell 07.27 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka tee 36 juures, kus 22-aastane mees sõitis sõiduautoga Seat Toledo otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 22-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.04 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tuukri ja Petrooleumi tänava ristmikul, kus 32-aastane naine sooritas sõiduautoga Honda CR-V vasakpööret ning sõiduk põrkas kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Audi A6, mida juhtis 32-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse sõiduautos Honda CR-V viibinud 31-aastane mees.

Eile kell 20.38 oli liiklusõnnetus Tallinn Liivalaia tn 29 juures, kus väljaspool ülekäigurada sõiduteed ületanud 78-aastane mees sai löögi sõiduautolt Citroen Berlingo, mida juhtis 39-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 12 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.