Kahes avariis sai kannatada kaks liiklejat

Eile kella 13.00 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Jõelähtme-Kemba mnt 25. kilomeetril, kus 70-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot 5008 vastassuunda ja põrkas kokku oma sõidureas seisnud sõiduautoga Škoda Fabia, millega ootas vasakpöördevõimalust 76-aastane mees. Peugeot juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.35 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Kuu ja Salme tn ristmikul, kus 37-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Alhambra ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Sharan, mida juhtis 51-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volkswagen Alhambra vastu puud. Volkswagen Sharanis viibinud 19-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.