Avariides sai viga viis inimest

Eile kella 14.35 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Kaunase pst 21 juures, kus 61-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz E220 otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületavatele jalakäijatele, 49-aastasele naisele ja 13-aastasele tüdrukule. Jalakäijad toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 17.09 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Sepa keskuse parklas, kus tundmatu sõiduk tagurdas otsa jalakäijale, 81-aastasele naisele ja lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000.

Eile kella 13.50 ajal toimus liiklusõnnetus Valga maakonnas Puka vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 181. kilomeetril, kus 36-aastane mees juhtides sõiduautot BMW 320i sõiduki üle kontrolli ja kaldus kraavi ja rullus katusele. Sündmuskohalt toimetati kaasreisija, 62-aastane naine Tartu Ülikooli kliinikumi. Hiljem pöördus teine kaasreisija, 37-aastane naine traumapunkti.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.