Eilsetes liiklusõnnetustes sai kannatada neli inimest, tabati kümme joobes juhti

Eile kella 08.58 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Lüganuse vallas Purtse-Lüganuse tee 2. kilomeetril, kus 38-aastane mees juhtides kaubikut Citroen Jumper kaotas sõiduki juhtimise üle kontrolli ja sõitis teelt välja maanteekraavi. Kiirabi toimetas juhi Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Eile kella 08.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas F.R.Kreutzwaldi – Tartu maantee ristmikul, kus 62-aastane mees sooritas sõiduautoga Suzuki Grand Vitara parempööret ja sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 25-aastasele naisele. Juht toimetas jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 13.40 ajal oli liiklusõnnetus Jõhvis Rakvere tn 16 juures, kus jalakäija, 59-aastane naine ületas teed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi sõiduautolt Ford Focus, mida juhtis 71-aastane naine. Kiirabi toimetas jalakäija Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Eile kella 16.57 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Kuuli tänav ristmiku juures, kus 76-aastane mees juhtides sõiduautot Peugeot Expert sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 38-aastasele naisele. Kiirabi toimetas jalakäija Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 6 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.