Eilses viies avariis sai viga viis inimest, tabati seitse joobes juhti

Eile kella 11.30 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Keila-Ääsmäe mnt 7. kilomeetril, kus 21-aastane naine kaotas sõiduauto Peugeot 206 üle juhitavuse ning sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 15.15 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 22 juures, kus 51-aastane mees sõitis sõiduautoga Land Rover Discovery tagant otsa fooriga reguleeritud ristmiku ees pidurdavale sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 46-aastane naine. Saadud löögis paiskus Toyota tagant otsa ees sõitnud tundmatule sõiduautole, mis lahkus sündmuskohalt. Sõiduauto Toyota Corolla juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 15.40 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pirita tee 102 juures, kus 26-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Octavia tagant otsa reguleerimata ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 37-aastane naine. Škoda juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 18.25 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Vändra vallas Aluste külas, Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 35. kilomeetril, kus 34-aastane naine peatus sõidukiga Mazda 5 paremal teepeenral ja kui hakkas sooritama vasakpööret, keeras ette tagant lähenenud veoautole DAF haagisega, mida juhtis 39-aastane mees. Sõiduauto juht toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kella 01.17 ajal oli liiklusõnnetus Valga maakonnas Otepää vallas Rõngu-Otepää-Kanepi mnt 26. kilomeetril, kus 52-aastane naine sõitis libeduse tõttu sõiduautoga Volkswagen Golf Variant teelt välja kraavi. Kiirabi andis juhile esmaabi kohapeal.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.