Tallinnas sai avariis viga neli inimest

Eile kell 20.28 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst – Tulika tn – Endla tn ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Volkswagen Golf juhtinud 74-aastane naine sooritas ristmikul keelava vasakpöörde ning põrkas kokku ristmiku otse ületanud sõiduautoga Chevrolet Equinox, mida juhtis 58-aastane mees. Saadud löögist paiskus Volkswagen ohutussaarele ning otsa seal seisnud kahele jalakäijale, 38-aastasele mehele ja 36-aastasele naisele. Jalakäijad, Volkswageni juht ja Chevrolet’s kaasreisijana viibinud 14-aastane tüdruk toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 11.42 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Hobujaama tn 4 juures, kus esialgsetel andmetel seisis liinibuss Hobujaama lõpp-peatuses, kui bussi viimasest uksest väljus 75-aastane naine sulges bussijuht, 71-aastane mees, uksed ja hakkas bussiga liikuma. Liikuva bussi uste vahele jäänud reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 12.20 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Laekvere vallas Viru-Jaagupi- Simuna mnt 15,9. kilomeetril, kus 19-aastane naine sooritas sõiduautoga Opel Corsa tagasipööret sõidutee vasakult servalt ning keeras ette tagant lähenenud sõiduautole Audi A4, mida juhtis 56-aastane naine. Õnnetuse tagajärjel toimetati Opelis viibinud 27-aastane naine Rakvere haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 15 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.