Kirblas varastati poe juurest viis gaasiballooni, Haapsalus kutsuti kõrbelõhna peale kohale päästjad

Politsei teatel varastati ööl vastu 29. jaanuari Lihula vallas Kirbla külas kaupluse juurest viis gaasiballooni. Kahju on 281 eurot.

Päästesündmused: 29. jaanuaril kell 20.25 teatati häirekeskusele, et Haapsalus Kastani tänaval on kortermaja trepikojas tunda kõrbelõhna ning ühes korteris töötab suitsuandur. Päästjad sisenesid korterisse, otsest tuld ei olnud, tunda oli kõrbemise lõhna. Korter ventileeriti.


Pärnumaa:

29. jaanuaril kella 21 ajal tekitati Audru vallas Kihlepa külas valu 19-aatasele naisele. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

28. jaanuaril kella 1 ajal löödi Pärnus Kaevu tänaval 29-aastast meest.

29. jaanuaril kella 10 ajal löödi Sauga alevikus Tiigi tänaval 54-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.


Lääne päästekeskuse teated

Saaremaa:

27. jaanuaril kell 18.32 sai häirekeskus teate põlengust korstnas Kuressaares Kullerkupu tänaval. Teataja sõnul oli eramaja korstnast näha leeke ning sädemeid. Päästjate saabudes oli põleng korstnas lõppenud. Korsten kontrolliti päästjate poolt üle, midagi ohtlikku ei tuvastatud.

Raplamaa:

27. jaanuaril kell 20.35 sai häirekeskus teate vees olevast inimesest Kohilas Tööstuse tänaval 27. Teataja sõnul oli näha tammi juures vees inimest. Sündmuskohale jõudes alustas pääste pinnaltpäästelüli otsinguid, kuid kedagi kaldast 15 meetri kauguselt jääaugust ei leitud. Otsingud lõpetati kella 21.30 paiku. Edasi tegeles sündmusega politsei.

Pärnumaa:

27. jaanuaril kell 18.27 kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Vändra valda Aluste külla. Kõkku olid põrganud sõiduauto ning veok. Päästjad lõikasid sõiduautost välja ühe kannatanu ning andsid üle kiirabile.

27. jaanuaril kell 23.28 sai häirekeskus teate sõiduki põlengust Pärnus Riia maanteel. Teataja sõnul tuli auto alt suitsu. Sündmuskohal selgus, et põles kapotialune. Päästjad kustutasid tulekahju.

28. jaanuaril kell 4.32 teatati häirekeskusele tulekahjust Tori vallas Muti külas. Teataja sõnul põles puukuur lausleegiga, hoones sees ka tõstuk. Sündmuskohal selgus, et põles abihoone suurusega 7×5 meetrit, tuli kõrvalhooneid ei ohustanud. Tulekahju kustutati kell 5.48, kuur ning seal olnud tõstuk hävisid täielikult.

28. jaanuaril kella 10.07 paiku käisid päästjad abi liiklusõnnetusel Vändra vallas Rõusa külas. Päästjad tõmbasid külili oleva sõiduki ratastele ning likvideerisid sellel süttimisohu.

28. jaanuaril kell 23.42 kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Vändra valda Kaansoo külla. Päästjad eemaldasid auto akult juhtmed.

Järvamaa:

27. jaanuaril kell 9.50 sai häirekeskus teate tulekahjust Imaveres Tuljaku teel. Helistaja sõnul põles korteris diivan, kuid see oli helistamise hetkeks kustutatud. Sündmuskohal selgus, et põlenud oli 20×20 sentimeetrit diivani seljatuge. Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada laualambist, mis oli kinnitatud seljatoele. Halvimast päästis sellel hetkel diivanil maganud mehe õigesti paigaldatud ning töökorras suitsuandur, mis käivitus tööle ning mehe äratas.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.